Dakbedekking

Bij het vervangen van uw dakbedekking doormiddel van bitumineuze dakbedekking, die met open vuur (met de vlam) wordt aangebracht ligt brandgevaar altijd op de loer. Natuurlijk werken wij met deze methoden secuur en uiterst professioneel, maar de gevaren zijn nooit helemaal uit te sluiten.

Met de kunststof dakbedekking van Rhepanol is dit gevaar voor goed verdwenen. Zelfs als uw huis beschikt over een rieten kap met een plat dak daaronder, is dit met Rhepanol zeer goed te vervangen.

De ongekende mogelijkheden van Rhepanol

Rhepanol staat voor de nieuwe standaard in dakbedekking, die in Duitland, België en in tal van andere Europese landen veelvuldig wordt toegepast. Doordat Rhepanol geschikt is voor elk type ondergrond en dakvorm is dit zeer goed te monteren. Rhepanol is bovendien een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een dakterras of balkon waar op gelopen wordt.

Het lichtgewicht kunststof materiaal van Rhepanol is zeer duurzaam.


Brandveilig en weersbestendig


Voor toepassing van Rhepanol is geen open vuur of hete lucht nodig. Het materiaal wordt volledig koud verwerkt. Rhepanol plaatsen geschiedt dus zonder brandgevaar. Bij eventuele brand aan het gebouw zal Rhepanol niet druppelen. Rhepanol is zelfdovend en zal dus niet bijdragen aan brandvoortplanting. De toplaag is waterdicht, Uv-bestendig en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Rhepanol dakbanen zijn 2,5 mm dik, en zeer soepel. De banen zijn aan de onderzijde bekleed met een scheur vast synthetisch vilt, om een mechanisch bevestigt systeem mogelijk te maken.

 

Zinkwerk

Het goed functioneren van uw dak en dakgoten, gaat u pas opvallen wanneer deze lekken.

Een lekkend(e) dak of dakgoot kunnen wij vaak repareren. In sommige situaties moet het dak of de dakgoot vervangen worden.

Zink, koper of kunststof zijn veel gebruikte materialen voor dakgoten.

Wilt U uw oude zinkwerk na laten kijken of geheel nieuwe goten aan uw woning , dan helpen wij u graag.

 

jm kade 14 juli 2008 005kopie
jvl installaties rhepanol dakbedekking
jvl installaties rhepanol
dscf1030 (medium)
img_6569 (medium)
img_6589 (medium)

JVL Installaties
De Smaragd 17
2872 ZT Schoonhoven
Tel: 0348-552477
info@jvlinstallaties.nl